Kik vagyunk?

Lakatos Tamás ügyvezető
Kik vagyunk?

Mint minden férfi, úgy én is gyerekkorom óta rajongok az autókért. Ehhez társult esetemben az otthonról hozott kereskedelmi véna. Így aztán álmodtam egy nagyot és megvalósítottam a Titanium Autodvart.

Elsősorban használt személy- és tehergépjárművek adás-vételével foglalkozunk. Lehetőség van nálunk az egyszerű készpénzes adás-vételen kívül cserére, beszámításra, bizományos értékesítésre egyaránt. Nem zárkózunk el a speciális járművektől, munkagépektől, buszoktól és motorkerékpároktól sem.

Igyekszünk törekedni arra, hogy az általunk kínált autók ár-érték aránya tökéletes harmóniában legyen. Természetesen számos kiegészítő tevékenység is szorosan kapcsolódik az autókhoz, úgymint: kötelező biztosítás, casco, műszaki garancia, pénzügyi finanszírozás (autó hitel, nyílt- és zárt végű lízing, visszlízing, személyi kölcsön), okmányirodai ügyintézés, gépjármű átírás és külföldi autó első magyarországi forgalomba helyezése egyaránt.

Kollegáimmal karöltve szívvel-lélekkel ugrunk neki minden napnak, és azért dolgozunk, hogy a kulcs átadásakor azt mondhassuk Neked: „Jól jártál!” és Te úgy távozz tőlünk: „Jól döntöttem!”

Szechenyi 2020